UPDATE - Mikor legyen a LAN?!

Grifter - 2012-01-23 21:47

UPDATE:

A kérdés szavazatilag eldöntetett, a következő lan időpontja: 

ÁPRILIS (25)26-29 

Megjegyzés: Nem szándékosan került hosszú hétvégére és valójában nem is akkor van, hanem előtte. Egy szombatot veszünk el belőle, tessék ezúttal egy picit alkalmazkodni.

A korábbi hír a folytatásban.

A LAKA hivatalos szavazást rendelt el!

Szerinte az hülyeség, hogy április utolsó hétvégéjén lanolunk, majd az ezt követő hétfő-keddi munkaszüneti napon megy el a csába, vagy családhoz, vagy mi. (Természetesen nem kérdeztem meg a véleményét,  ezt csak így magától elmondta, esélyem se volt elugrani.)
Vagyis 29-ig lanolnánk és utána 30 és 1 az ünnepnap.

Tehát ne akkor legyen, mert neki a vasárnap délutántól kedd estig terjedő időszak nem elég a családjából, akikkel egyébként egész évben együtt él. (?! Meg munka ünnepén család, te rohadt népellenség!)

Szóval akkor legyen vagy ne akkor?! (A 'ne akkor', az szinte biztos, hogy korábban lesz, mert májusban már szezon van.)

Szavazni/véleményezni a hozzászólásokban lehet!

Hozzászólások

Szavazok hogy NE AKKOR legyen. Vegulis Laka valahun a rokonom! Smiling

Ne akko legyen, mert az egy hosszu hetvege elso ket napja (szombat vasarnap) es a csalad az nagyot tud utni... Smiling

laca

ui: Griff azer ez jo volt na.. majd megint kapsz egy doboz teat jo? Smiling

Tartozkodom.

gyerekek engem sosem erdekelt mikor lesz lan,csak legyen.

de most folrobanokkkk.

ezer eve kihirdette GRIFTER mikor lesz,akkor senki nem szolt.en alkalmazkodtam az idoponthoz,es ugy tablaztam be a napjaimat. sajnos olyan dolgom van aprilisban amit nem lehett mar atutemezni.

ezert kurvara kerlek beneteket ne basszatok ki velem.

Ha kicsit belegondoltok, a szombat "veszik" oda a négy napból, mivel vasárnap reggel már elmentek. Nekem is az eredeti időpont a jó.

Isi

Nekem is jó az a hétvége .

De melyik is ???  :)

Sztem is akkor legyen:

  • akkor már valszeg igen jó idő lesz (Aramo nem fog megfázni a balcsiban)
  • lesz 2 és fél napom regenerálódni Smiling

Április 13-14-i normál hétvégét favorizálnám ha lehet:
- család lázadozik, hogy miért mindig hosszúhétvégéken lépek le, miért nem megyünk valahová közösen túrázni, pénzt költeni, miegymás
- az elmúlt pár év tapasztalata alapján úgyis péntektől vasárnapi maradnék és  így csak lefelezném a 4 napos ünnepet, aminek nem sok értelme lenne számomra
- legalább kellően megünnepelhetném lövöldözéssel a Pészach-ot (http://www.or-zse.hu/pes...)

Rabby kedves .. sok éve már hogy kategorikusan elkerüljük a LAn-nal a többnapos ünnepeket, pont hogy ne legyen ütközés a családi programokkal .. vagyis ha te folyton eltünsz, az nem miattunk van Smiling Tudomásom szerint a mostani az egyetlen optimális időpont, amikor fogadni tudnak minket. Szombat.  Ez az a nap amit a négyből a számodra oly kedves tásasággal töltenél, mivel vasárnap már otthon vagy. Esetleg még felajánlhatom neked az idei évre rendelt másik három négy napos ünnepet kárpótlásul? Smiling

Isi

Rabby mondjon le !!!!!!!!!

Uff.

Rabby, ne akard, hogy az asszony tőlünk tudja meg: a hosszú hétvégéken NEM DoD lanokon voltál az elmúlt pár évben Laughing out loud

Nekem tulajdonképpen mindegy. Csak időben döntsük/döntsétek el.

Miert nem hozzatok le a csaladot es akkor lehet egyet fizet kettot kap akcio? Illetve nem kell vasarnap szuperhajnalban a csaladhoz hazaszaladni, hanem lehet tovabb maradni a hosszu hetvegehez meltoan.

Mert úgy járnának, mint Kecske, hogy egész nap a gyerek ül a gép előtt Laughing out loud

 

// Egyelőre döntetlennek tekintem az állást, és bár a logika és szerény véleményem is az időpont megtartása felé ösztökél, 1-2 ember még nyilatkozzon.

Az is igaz. Smiling

Mindenkepp olyan idopont kellene, amikor sokan tudnak jonni, mert kis letszammal nem jo a lan. :S

én az eredeti időpontot favorizálom és a dagadt nélküli lant nem is tekintem lannak, ennyi! Smiling

Nekem nem jo egyik sem... Amugy udv mindekinek Smiling

hmm... Esetleg idokozben nem valt lehetove hogy netrol csatlakozzon valaki a lan serverhez?

...Szivesen beneznek 250es pinggel es egy thomsonnal, meg gondolom Timi is ha ideengednem Smiling

Nekem úgy rémlik az elvi lehetősége megvan, csak a szálloda routerjében kell portot nyitni meg forwardolni.

De mi ezt nem akarjuk. Laughing out loud

idén mondjuk most az összes ünnep hosszú hétvégére esik/hosszú hétvégét csinál, ez bár nem kapcsolódik szervesen a témához, de azért eszembe jutott... (vagyis előre bokszolhatjuk le az őszi mulatságot is...Smiling)

egy mókás Timis lövöldözéshez/harchoz én is szívesen csatlakozom! ;) 

Most miért lőjük le Timit? Mit ártott neked Dyna? Heeeee?

Részemről jelenleg hajlok a "mindegy mikor, csak legyen" verzióra, úgyis a pénteki érkezés, szombati hent, vasárnapi távozás lesz a legjobb opció, amit választhatok. (természetesen a ha sikerül leboxolnom ezt a családdal Smiling)

Laka egyedül maradt...

Nem maradtam egyedul! Dezinformatoraim szanaszet kuldtem az ellenseges vonalak moge, belulrol bomlasztjuk meg a beket es a szeretetet! Smiling

Egyuttal kernem a kedves lodozos tarsakat, felvetesem miatt fejezzek abba az ejszakai felhivasomat, nem kell belelihegni, meg csak letenni, illetve "atkozott coimbrak!"-at kiabalni  jo?  UGYIS TUDOM, HOGY KI VAGY!!!!! :) 

Laca. Meg midnig. 

kedves,draga,salom,   Laca!

koztudott,hogy agyilag zokni vagyok.  imadom a zoknit(vodka-tonik),de irasod masodik reszet nem ertem.   valaki kostolgat? tudod ki azesnem irod ki a nevet? vagy masrol szuol irasod?       valaszolj vazzzzeee:)

 

 

Tisztelt Grifter ur!

ha megunta                                                                                                           ha nem kell mar                                                                                                     ha van masik                                                                                                             akkor szivesen meg vasarolnam ontol.                                                                 a jo uzlet remenyeben tisztelettel          dagadt 

Csak okosan dagadt! Jó áron vihető, DE ő is olvassa a fórumot.

Na jó akkor mind1 csak LAN legyen. Úgy is megyek, nem tudtok megállítani!

Grifter: Lehet használni csoda SZÉP meg barátai kártyákat is?

 

 

Sztem bármit elfogadnak. Lassan a monopolys pénz is többet ér, mint a forint.

Kedves Dagadtom! Smiling

EGY TASNADIT NEM LEHET MEGFELEMLITENI!!!! :) 

Griffem: Akkor csak annyit kernek, az oszi lan legyen megszavazos, mert akkor ugy erezzuk, hogy fontosak vagyunk mi itt az univerzum tavoli csucskeben mitnha szamitana velemenyunk, mint egy kalap kenyer s ki szolga sorsra jut legalabb Izaura ooo legy mienk Te No, kerlek szavazzuk meg majd ezt! Jauvane? Smiling

T. Laca Smiling

Laca: Nem kell szavazni róla, lesz lan nélkületek is. Ha meg az időpontra gondoltál, most is szavaztunk róla, oszt látod mi lett a vége. 

Egyébként meg nem lesz szándékosan hosszú hétévégre szervezve, bár ez úgy értendő, hogy azonos napokra - nem úgy, mint esetünkben, hogy csak belelóg.

 

Nem mellesleg, hívtál minket disznót vágni? Akkor értjük egymást.