Fórum

Sziasztok!

Új vagyok még DoD-ban és nem igazán értek hozzá mármint(config...) ilyesm.

Illetve egyetlen magyar játékossal sem találkoztam még???!!! Valaki esetleg tudna IP-ket adni ahol játszanak magyarok is Smiling

Előre is köszönöm Smiling

Ja és még valami Steamem: unabomber_1337

Üdv styx. Smiling

szasz!

hany eves vagy?  mindegy... gyere el lanra.

egyebkent mindenki segitokesz rajtam kivul,mivel nagyon hulye vagyok hozza.

ha sok a vered,es szeretsz szemtelen lenni,mint egy cses,akkor a nagy tudasu verszivo baratunkhoz Grifterhez fordulj:) (10perc utan nem lesz ver az agyadban)

vannak iratlan szabalyok: nincs anyazas,nem verekedunk  stb.

remelem tetszeni fog a jatek (kezdoknek egy kicsit nehez,de kitartas meghozza az eredmenyt).

gyere lanra......                                                           udv  dagadt

Szia!

Én már felvettelek steamen Dnation Mustang néven vagyok nálad jelenleg.

Az oldalon lejjeb a jobb oldalon megtalálod a hösök ip jét azon szoktak néha lenni magyarok egyébként csak elszórva összevissza. Lant én is javaslom de ha 18 év alatt vagy azért egy szülöi beleegyezés nem árt hozzá:). De szivesen látunk. Szervveren tényleg az a szabály h ne szidd a másikat mert azért harapnak az adminok többek között én is. Ha bármifajta kérdésed van szivesen várjuk továbbra is ezen forumtémán belül.

Üdvözlettel Mustang

A LAN hol szokott lenni helyileg? és mikor? illetve csapatom sincs szóval nem tom h így hogy tudnék lanra menni Laughing out loud Am 16 éves vagyok Smiling Ja és CoD2-ztem egy jódarabig voltam ICL6-on is Smiling

Válaszotok előre is köszönöm Smiling

Lan Siófokon szokott lenni. Most április 6-10 ig lesz. Csapatod nincs? szomorú vagyok Smiling Elmondom ott senkinek sincs csapata. Ez a lan nem arról szól h elmegy 15 csapat és az egymással fog játszani. ide egyének mennek el és ugy játszanak együtt. Anyagi vonzata kb 20000 szokott lenni de ebben benne van a szállás kaja terembérlet minden.