Fórum

Anonymous

Kisebb problémáim akadtak a szerverekkel kapcsolatban,ami minden bizonnyal kezdõségemhez vezethetõ vissza,de megoldást nem találtam. :oops: Szóval magyer szervereken szeretnék játszani és meg is találtam a dod.hun a szervereket, de vagy nincs senki rajtuk,vagy le van kóddal védve mint pl a Hõsök korán halnak szerver is. De emellett nem hinném hogy csak három vag négy magyar szerver lenne. Szóval ez lenne a problémám.

nah hogy pontosabb legyek mindhárom itt talált szervernél,ha rákattintok az ipcímre és megpróbál csatlakozni azt írja ki hogy hibás a jelszó.

A válasz egyszerû: a dod.hu adminok ezeréves ipket hagytak kint,és komoly erõfeszítéseik dacára sem tudják követni hogy mikor hol van magyar szerver Smiling a mostani public a 217.27.212.89:29015 címen van,de valszeg már nem sokáig.Valamint de:ennyi magyar szerver van összesen,és ameddig nincs igény rá,nem is lesz több.Úgy néz ki hogy jövõ héttõl átköltöztetem a 195.228.155.77:29015-re.A többi amit láttál, a csekély számú aktív magyar klán warszervere.

szamomra is hihetetlen mennyire kevesen jatszak ezta csudalatos jatekot nalunk,
oo varjunk csak, dehogy hihetetlen :shock:

No igen. De visszatérve a szerverre. A The All Seeing Eye miért nem látja a dod szervereket?

day of defeat steamet kell beallitani (options/games), es maris fogja latni azt a parat ami van. erdemes nemet/osztrak szervereken probalkozni, jobban jarsz.

Szisztok! Kezdö vagyok és érdeklödnék, hogy a Demo-kat, hogyan kell megnézni a DoD-ban. Gondolom valahova be kell másolni a játék mappáin belül, de nemtom, hova és aztán hogyan tovább... Köszi, ha valaki elmagyarázza!

*/steam/steamapps/mailcímed/dayofdefeat/dod/ide bele
azután indítod a játékot,konzolba beírdod: playdemo demoneve, vagy viewdemo demoneve

Kösszépen!

Az a gáz,hogy még mindig nem megy a szerver figyelõ. Rendesen be van állítva,igaz a nyelvet nem lehet beállítani.

All seeing eye?

Sziasztok!
Van egy kis gondom azzal, hogy hogyan is kell Steam alá a SturmBot 1.6-ost feltelepíteni. Minden OK, csak azt nem tudom, hogy hol is van az a "játék indítóparaméterei" amik "közé tegyük be ezt a parancsot". // Erre a CIKKEK között utalt valaki//

Arra gondoltam, hogy az asztalon lévö Steam iconra jobb klikk és a paramétereknél az elérési út végére teszem be, de azt nem fogadja el a gép. Úgyhogy ezek szerint máshova kell. Hova?

Elöre is köszi a segítséget!

Eddig az 1 es DoD-al és az 1.2 es SturmBotLoaderrel volt dolgom, de az másként müködött, ott nem volt ilyen gondom.

play games/(jobb click)day of defeat/properties/launch options

Köszi! Mûkszik Smiling !

nekem, ugyanaz a problémám mint pusztítókacsának...
Miért vannak lekódolva a magyar szerverek? Így nem tudok magyarokkal játszani... Shocked

Komolyan mondom félelmetesek vagytok. Ha valakire hivatkozol, legalább a hozzátartozó választ olvasd el, vagy esetleg vedd észre a dod.hu tetején lévõ állandó szerver ipket.

Üdvözletem mindenkinek!Olyan problémám lenne,h a játék nem akarna felmenni szerverekere.Próbáltam már 1 csomó szervert de egyiket se ismeri fel.Valami update kéne??válaszotoakt előre is köszönöm

Szia az első kérdés. Eredeti ugye a game? Laughing out loud