warning: Creating default object from empty value in /var/www/dod/data/www/dod.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

siófok lan

 

2013 október 9-13 @ Hotel Móló

Jelentkezés és részletek szeptember közepén.

LAN-os póló szavazás

Grifter - 2012-09-04 15:45

A szavazás alapján az alábbi póló színekből lehet majd választani:
- Sötétkék (ez lesz az 'alap' is egyben, vagyis aki nem választ ilyet kap)
- Bordó (választható)
- Rózsaszín (Gyvi és Methos kérte, másnak választható)

Előzmények a folytatásban >>>

A dod.hu visszatért az élők közé, így ideje megbeszélnünk az április végén esedékes lan lényegi kérdéseit, mielőtt kiraknám a jelentkezést. 
Gyors válaszokat várnék, hogy jöhessen a folytatás mihamarabb!

>>> A szavazás lezárult.

UPDATE:

A kérdés szavazatilag eldöntetett, a következő lan időpontja: 

ÁPRILIS (25)26-29 

Megjegyzés: Nem szándékosan került hosszú hétvégére és valójában nem is akkor van, hanem előtte. Egy szombatot veszünk el belőle, tessék ezúttal egy picit alkalmazkodni.

A korábbi hír a folytatásban.

Remélem mindenki oda ért ahova akart. Nekem még túl friss az élmény, emésztek pár gondolatot, hogy kellő pátosszal adhassam át. Addig is, akinek kedve van hozzá, írja le miről mit gondol, vagyis ossza meg velünk!

Lehet kritizálni, tanácsokat osztani, megjegyezni. Érheti szó a szállást, a szervezést, a kaját, a többieket (személy szerint és csordaként) és bármit ami eszetekbe jut. (Nem politizálunk!)

Szóval kéretik bőséggel belecsapni a lecsóba, természetesen a hozzászólások között.

[Lecseréltem a fél éves szavazást egy másikra, ami majdnem ugyan olyan - nehogy valaki bepánikoljon a hirtelen változástól.
Ohh, és tudom ám, hogy ugyan ott voltunk megint, meg ugyan az és ugyan úgy és ugyan akkor és ugyan azért, de azért ettől függetlenül csak akad némi mondani való.]

Tartalom átvétel