warning: Creating default object from empty value in /var/www/dod/data/www/dod.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

muvi

A minap éjjel meló után gondoltam még felnézek steamre mi újság így lan után. Csatlakoztam, majd gondoltam egyet és ráböktem a Community menüre, ami szépen felajánlotta többek között a DoD Source-ot, hisz nem rég még elég aktívan játszottam vele. Ahogy görgetek a linkek, képek és videók között rátaláltam erre az igazi gyöngyszemre, erre a csiszolatlan gyémántra! Laughing out loud

Így lőttök Ti #1

Mustang - 2009-08-04 13:38

     Örömömre szolgál hogy bemutathatom ezt a videót! Ez a videó a 3v3 ladder legszebb pillanatait tartalmazza. Ehhez sok ember munkája kellett, de legf?bbképpen a tiétek akik játszotok és ilyen szépeket löttök illetve késeltek a ladderos warok alatt.

     Továbbra is várjuk a demokat amikb?l dolgozhatunk tovább. Ezzel a videóval szeretnénk titeket még jobban ösztönözni és bíztatni arra, hogy játszatok és még jobban kedvet kapjatok hozzá. Aki nem került bele ne keseredjen el, tervbe van véve hogy havonta egy ilyen videó fog készülni a legjobb pillanatokkal.

Tartalom átvétel