LAN utózönge...

Grifter - 2011-10-24 01:11

Több aprópója is van eme hírnek, tehát legyen kedves mindenki koncentrálni, komplexitásában feldolgozni és igény szerint mindenre kitérve reflektálni ! ^^

A hír folytatódik alant!

Egyrészt, részemről mégegyszer: Több egészségügyi fennforgás okán kicsit késve indult a jelentkezés, nem lett póló meg akadt még pár kellemetlenség. Bár mondhatni rajtam kivüláló okok voltak (gyakorlatilag belül), ettől függetlenül ezúton is elnézést!

A pólóra visszatérünk majd, idejében: Jópáran láthatták, a dizájn megvan, aki szeretné meg fogja kapni a jövőben. (Nem volt benne az árban se, tehát teljesen opcionális.)

Másrészt, itt lehet felhánytorgatni a lanon történteket, mégpedig a hozzászólásokban! (Staniol nagyon gyors volt, már a jelentkezéses hírhez beírta amit gondolt, így ő abban a megtiszteltetésben részesül, hogy beidézzük a hír végére.)

Harmadrészt, várhatóak események és fejlemények a közeljövőben (ill. ezekkel kapcsolatos szavazások), így 1-2 hetente tessék ide nézni a dod.hu-ra, mert aki lemarad, az kimarad ugye Eye

Staniol @ 2011-10-23 18:41
"Engedtessék meg nekem, hogy megköszönjem a mostani LAN-t mindenkinek aki ott volt, és persze elsősorban a szervezőknek.
Mind a szervezettség, mind pedig a résztvevők egyre simábban működnek.
Soha ilyen jót és ennyit nem dodoztam még veletek anélkül, hogy bárki megsértődött volna.
 Köszi, és várom a tavaszt!"

Hozzászólások

...és akkor magánügyileg: 
Akik ott voltak, akkor és úgy jöttek, ahogy ígérték, azoknak köszönöm.
Akik segítettek, úgy nekem (IsI és aszem Aramo), mint helyettem a köznek (Attint, Fleki, LtB, Maneater és Dinka), azoknak külön is köszönöm.

Még sosem tisztáztuk, mert szokás ugye tudni, de köszönet jár Attintnak a szerverért, Lacának a hálozatért és Staniolnak, aki ezúttal hozta a hálozati aparátot.

Akik jelentkeztek, de nem jöttek el ÉS ezt nekem, mint szervezőnek nem jelezték (nem hogy időben, de egyáltalán), azok pedig érezzék magukat kellemetlenül. Nem engem sértettek meg, félreértés ne essék, hanem mindenki mást, mert a nekik megvásárolt kaját is a jelen lévők fizették ki.
 

Haldoklásom ellenére remekül éreztem magam, úgy hiszem az eddigi legjobb hangulatú lan volt. Megvolt az egyensúly a kellő mennyiségű és fajtájú játék, az alkohol és az egyéb szórakozások között. Nem volt jellemző a széthúzás, nem kellett feleslegesen terelgetni meg hatni emberekre, hogy mások is vannak ám itt és stb.
Ezúttal minden apróság ellenére örülök, hogy részben kényszerből (kitudja elmegyek-e betegen, ha nem kell), de ott voltam ^^

Béke

- Szervező"k"nek köszönet, valóban nem volt még ennyire gördülékeny egy LAN sem.
- Távolmaradóknak: szégyelljétek el jól magatokat (Nem az anyagi része miatt, mert az most kivételesen engem nem igazán érdekelt. Persze van akinek ez is rosszul esik).
- Kaja: szerintem a tavalyinál jobb kaják voltak és a mennyisége is több, mint elegendő volt! Egy dolgot hiányoltam csak, hogy szőrszálhasogató legyek: reggeliből a paradicsom-paprika. (bár jórészt ez a távolmaradóknak is volt köszönhető)
- Játékok: L4D2 és DoDs, mást nem is indíottam és ez így van rendjén! Nem gondoltam, hogy a L4D2 ilyen szinten ki tudja egészíteni a DoD-ot Smiling
- Italok: végre egy LAN, aminek a felét nem az ágyaban görnyedve töltöttem azt mormogva egyfolytában, hogy "Soha többet nem iszom, soha...", de a lehetőség persze adott volt erre is!
- War: inkább nevezném MIXnek, de igazán frankóra sikeredett az erőelosztás és a játék hangulata is! (jut eszembe, nem emlékeztek véletlenül kinek az egyetlen FC-je döntötte el a meccset??? Smiling)

kedves elvtarsak!

kurva jo volt.

Grifter legyszi sokaig elj.

koszonom mindenkinek...

ui: Gecco most mit fogok nezni tavaszig?

Jól akartátok magatokat érezni, és tessék: jól éreztétek magatokat. 
Számomra a mostani pont elegendő játékkal, dumapartyk közbeni iszogatással és pihenéssel telt. Igen, köszönet Grifternek (annyira de annyira utálja ezeket olvasni hogy nem hagyhatom ki) és köszönet nektek is a hangulatért. Azonban előre figyelmeztetnék: legközelebb, ha warozás közben az egyébként rendkívül bonyolult módon kikapcsolható adminfelületet elfeledném kiiktatni, és valaki 42x-re is extendet nyom a szavazásra, kénytelen leszek Isivel agyonütni.

Persze csak elfelejtettem valamit. Van még egy-két olyan pont amik mérgezőleg hatnak. Kaja vásárlás, alkalmanként mondjuk két-háromszor. Igen problematikus két embert toborozni segítségnek. Persze tudom (nálam is így van) nem egyszerű felállni mikor éppen kezdünk aznap belemelegedni a "teendőkbe", de nem lehetetlen .. egy óra az életedből. Köszke Smiling

Sziasztok!

Mint eddig mindíg, ezzel a lannal is csak egy baj volt: hamar véget ért! Laughing out loud
Ahogy Staniol is említette, egyre simábban, gördülékenyebben megy minden, annak ellenére, hogy Grifter beteg volt, szervezésben/lebonyolításban ő viszi a pálmát!
Köszönöm mindenkinek, aki jelenlétével emelte az esemény hangulatát! Aki most nem tudott eljönni, azzal remélem tavasszal találkozunk!

u.i:Viszek patkányírtót!Laughing out loud

Sziasztok

Először is, mert Griff kívánja testileg: Köszönjük Griffin!

Másodszor az L4D tényleg tök jó. Annak a 8 embernek, aki befér a játékba. A többiek meg addig csináljanak, amit akarnak... szóval ilyen szempontból nem volt annyira jó. Főleg, hogy 10x hagytatok megdögölni, amikor sikerült játszanom. Ezúton is köszi Gyvi Smiling Ja és Griffter, köszi a szervezést! Smiling

Illetve amikor másodszorra befértem, akkor meg csak én éltem túl mindenkit, köszi Gyvi, ha nem hagytok hátra sose tudom meg, milyen győzni! Smiling Griff, kösz a lant! Smiling

Tavasszal folyt köv.

laca

ui: Griff! Köszi!

ui2: Ezúton is elnézést kérek Attintól és Aromától, amiért nem az előzőekben megbeszéltek szerint Ti lőttök én meghalokot játszottunk, hanem kicsit fellázadtam, és fordítva sült el a dolog, fél év múlva igérem a régi önmagam leszek! Smiling Griff.... Smiling

Isi

Lan Már vége is van ????

Jaj, beütött a cucc....  Smiling))

Mivel mindenki megköszöni én is megteszem.

Itt azt írták sokan jó volt tehát szerintem is...  Smiling))

Fél év múlva igérem megyek vásárolni is ha ébren leszek.... 

Kár hogy elromolott a monitorom mert eldöntöttem volna a mixet (így vagy úgy)

:)

 

ui: Köszi Grifter.

Mondtam már párszor: Nincs mit köszönni. Két alapvető szempont van:
- Egymást tiszteljétek meg azzal, hogy nem basszátok el a másik szórakozását (főleg feleslegesen)
- Ha éppen segítség kell, mert pakolni kell, vagy vásárolni, vagy rendezkedni, akkor bizony tessék ugrani lelkesen, mert közös ügy, más se keres rajta és senki nem ugráltat senkit ok nélkül

Köszönöm azoknak akik jelentkeztek és eljöttek, de elsősorban Árpinak, Dyncának, az öreg Indiánnak, Csireknek, aki nem szereti ha Csireknek hivják pedig régen is Csireknek hivták, igaz Csirek?

Köszönöm Isinek a finom pálinkát, a FőPatkányemberúrnak a jó játékot (legközelebb viszunk patkány irtót), Makkosnak, aki miatt a bal fülemre félig süket vagyok. Staniolnak és Dagadtnak a jó poénokat és sztorikat. Rabbynak az utolsó utáni FC-t, amivel megnyertük a mixwarozást (mellesleg szabotálták a wart, mert valamelyik admin betyár újra felhúzta a warconfigot a pálya végén). Smiling

És a többieknek is, hogy ott voltak és jelenlétükkel emelték a hétvége fényét. Na meg a sok chargert, huntert, smokert, azt adja meg nékünk még meg sokáig a jó isten!

Mikor lesz már LAN??? Laughing out loud

Leszögezném: Laca a barátoknak, csirek a kollégáknak. Nem véletlenül a Laca van kiírva, amikor nyerünk az utolsó FC-hez. Teccikérteni. Vagy Rabby, de az nem én vagyok! Smiling Vagy amikor Attintot lelőtte valaki már megint sniperrel. Vagy Aramót ugye. Meg amikor lemaradok a L4D-ben, mert feltartom a szörnyeket, akkor is Gyvi helyesen "hagyjuk hátra Lacát" mond Smiling

Szóval Laca jó? Köszi.

Laca

ui: Griffternek is a szervezést... Laughing out loud

Nincs mit LAKA!