warning: Creating default object from empty value in /var/www/dod/data/www/dod.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

lan siófok


Április 15-19. @ Siófok, Hotel Móló

Feleim!

A fejlődés és a megérdemelten mellőzött Grifter jegyében tovább könnyítünk a lanon való részvételen! A hozzászólásokban jelentkezzetek, de hogy elválasszuk a búzát a miaszösztől, lesz kedves mindenki az alábbi módon megtenni:

Jelentkezem!
1. Szerdán jövök (Meg steaket is!)
2. Kérek szépen pólót XL méretben (Már nem kérsz.)
3. Gokartozni, vitorlásozni és bármi mást csinálni jó dolog
4. Kitöltöttem az első három pontot hiánytalanul, ezért nem kell fizetnem egy kör rövidet mindenkinek

Ilyen egyszerű! Fáradjon mindenki a hozzászólásokhoz >>>

Az őszi lan időpontja: 2012 szeptember 26-30

Az alábbiakat még tessék előre figyelembevenni:
A szálloda 13 szobát (2+1 ágy) tud garantálni az eseményre, az alábbi kiegészítéssel: csütörtökig ill. szombaton van több szobájuk is, de van vmi rendszeres fennforgásuk, ami miatt pénteken lehetséges, hogy ennél többet nem. Ez majd csak szeptember elején derül ki biztosra, vagyis akkor már tudni fogjuk, hány szoba lesz még végig elérhető (a 13-on túl). Vagyis lehet, hogy lesz még akárhány szoba és lehet, hogy pénteken kicsit szűkösen leszünk. Ez persze csak akkor merülhet fel, ha a mi létszámunk pénteken meghaladná a fentit, ami pont határeset - kb. ennyien szoktunk lenni. Szóval komoly gond nincs, apró kényelmetlenség adódhat. (Pl. némelyeknek egy éjszakára le kell mondani az egyszobás luxusról a pornép érdekében)

A jelentkezés szeptember elején indul, amikor már biztosat tudok.

Többen megkérdezték az elmúlt hetekben, ezért újra szemelé helyezem eme hírt, hogy tudatosuljon!

2011-ben az őszi lan időpontja: Október (19)20-23

A korábbi hír/szavazás a folytatásban.

A kérdés eldőlt, a tavaszi lan időpontja: Április 6-10.
(6-a rekreációs nap, 7-től van LAN)

Közhírré tétetik, hogy előzetesen felmérettetik! Hozzászólásokban lesz kedves jelezni minden kellően elhívatott egyén, hogy Október 7 és 10 között szándékában áll résztvenni a híres-neves eseményen, melyen első sorban DoD-os, de semiképpen sem másod sorban részeges egyének mérik össze ... amit össze akarnak mérni! Az információk nagyban segítik a szervezők munkáját, így kéretik megnyilvánulni!

 

Őszi LAN 2010

Attint - 2010-05-17 20:36

Kétezertíz
Októ(b)er
hét-nyolc-kilenc-tíz
Viszlát! 

 
 

Az elmúlt napok pár hozzászólása, amik a megfelelő hely hiányában nem lehettek ott, ahol lenniük kell, a folytatásban olvashatóak. A jövőben pedig tessenek eme hír hozzászólásaiban kifejteni!

Eljött az utolsó hír ideje, az előzetes jelentkezés lezárult. Akik már jelentkeztek, olvassák el figyelmesen a továbbiakat. Akik még nem jelentkeztek, nézzenek mélyen magukba!
Ne feledjétek, semmi sincs még veszve (a relikvián kivül), jelentkezéseket szerda estig fogadunk, de akár szó nélkül is meg lehet jelenni, csak akkor közel sem lesz minden olyan gördülékeny.

A folytatásban a fontosabb tudnivalókat találjátok, vagyis How to FAQ!
 

Így LANolunk mi

Mustang - 2010-03-18 14:10

A napokban nosztalgiáztam picit és nézegettem az elöző LAN-ok képeit. Eszembe jutott, hogy mi lenne ha összedobnék egy kis kedvcsinálót, hasonlót mint Terrorista tavaly.
Az eredményt lentebb láthatjátok. Javarészt az én kezem munkája, a feliratokba Argon és Attint is belepiszkált, tehát ha netán valaki előnytelen "megvilágításban" látja viszont magát benne .. nos az csak és kizárólag a vak véletlen műve! Negatív kritika esetén figyelmeztetek mindenkit, vannak a birtokomban még kompromittáló felvételek Smiling
Nem is húzom tovább az időt, fogyasszátok egészséggel!
A mozit innen letöltheted

Tartalom átvétel