warning: Creating default object from empty value in /var/www/dod/data/www/dod.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

lan

Januári LAN PLAN ! - Kiemelt!

Grifter - 2017-10-30 01:24

Update - A kezdeményezést megtartjuk!
Bár akadt 1-2 dezertőr, de túlnyomó többségünk szeretné.
Elsőre a rövidített programot toljuk: Január 18-21 (csütörtök-vasárnap)
Lesz külön jelentkezős poszt, ahol december 20-ig lesz szíves mindenki fixálni a dolgot, hogy egymás és a szálloda felé is rendben legyünk.

November végén meg tartunk egy laza eszmecserélőset, de vmi tisztességes helyen, ahol ki lehet kötni a lovakat és tiszta kurvák vannak, mert az a fospisztolyos, az botrányos.

Játékok.

A DOW-nál zárt bétában nagyon szüttyögnek a pályaszerkesztővel, igérik, hogy amikor kijön, akkor kijön vele jópár pálya is amin most dolgoznak, de fene tudja meglesz-e ez mikorra nekünk kell. Ezért aztán:

Hozzatok DOD-ot (tudom tudom), Insurgency-t, gondolom a LFD2 még fenn van, valamint javaslom az új Unreal Tournament feltelepítését, ingyenes (https://www.epicgames.co...)

Terrornak hála: Aki Windows 10-et használ az mostanában fogja megkapni az új nagy frissítését (Creators Update). Ha kézzel ráveszed, hogy keresse meg-töltse le és nem várod meg míg magától szól, akkor nem a LAN netéd teszed tönkre. Köszi!

Ha van még ötleted ne tartsd magadban. Smiling

XXI. Siófoki Lan 

2016 Szeptember 28 - Október 2.

 

Update 2+
 

Helló mindenki.
Szokásos menetrend, szokásos dolgok:
- Szerdán időben érkezők a Sió halsütőnél találkoznak, ez déltől általában 4-ig eltart. 
- Este Amigo (8-ra foglalok asztalt), remélhetőleg most jobb pincért kapunk.
- hozzál mindent amit szoktál, a hosszabbítót ne feledd, utp kábel is megkönnyíti mindenki dolgát. Plussz egér, egérpad, füles mindig jól jön.
Fontos:
Mivel a hotel személyzetnek teljesen új ez a helyzet, kérlek legyetek megértőek és kedvesek. Naívan azt szeretném, hogy egy jól működő, netalántán gyümölcsöző kapcsolatot tudnánk kialakítani. Igyekeztem minden igényt elmondani nekik, de lehet olyan kérdés ami felett elsiklottunk. Mielőtt vitatkoznál/kakaskodnál/ütnél, gyere hozzám. Smiling
 
Végre megint LAN!

Ui: ha bármikor kétségek gyötörnek, írj rám, vagy hívj!

Staniol

2015 Tavaszi LANkadás

Staniol - 2015-03-12 12:17

Eldőlt az időpont, lehet bevésni a naptárakba:

2015. április 15 – 19, Siófok

A helyszín és az ár a tavalyi (meg a DOD source se változott sokat).

Részletes infók és jelentkezési űrlap később.

LAN utáni reflexiók

Staniol - 2014-10-07 08:15

Bárki, bármit, amit gondol. Természetesen a hülyeségen csak röhögünk, figyelembe nem vesszük.

OktóberLAN-tsz uped!

Isi - 2006-09-24 18:06

Hello mindenki!

Na hát úgy néz ki kezdenek kialakulni azon feltételek amiket már emlegettünk.
Szóval a LAN IDÖPONTJA: OKTOBER 21-22-23. (szombat, vasárnap, hétfő (munkaszüneti nap) ) Ez már biztos......

427. univerziális DoDlan!

Grifter - 2010-02-05 10:10

Egyelőre annyit lehet biztosan tudni, hogy korábban megyünk egy picivel, mint megszokott. (A 'hova' kérdéskörben még zajlik az egyeztetés a koalicióban.)
Szinte bizonyos, hogy az Április 15 és 18 közötti részt kellene már most kitépni a naptárból, hiszen akkor úgysem fogtok ráérni, akkor meg minek az oda.
  Mivel eme időpont az országgyülési választások két fordulója közé esik, már most világossá szeretném tenni, hogy kampánycsend lesz, tehát munkatábort és politikai üldöztetést is kilátásba helyezünk mindenkinek... aki politizál!

Végezetül, fontos még, hogy mindenki hozzon magával még egy embert, mert szükség esetén mi is tudunk hozni pár busznyi nyugdíjast, de az mégse ugyan az!

A jövő héten további hírek.

Mivel úgy tűnik a főoldali véleménynyilvánítás lehetősége sokkal célravezetőbb, mint a szavazás ill. a mintavétel is előnyősebb, megpróbálkoznék ezzel újra, hátha működik a dolog ismét.
 

Ezúttal arra lennénk kiváncsiak, hogy a következő lan mikor legyen, hol legyen, milyen jellegű legyen, milyen hosszú legyen és persze a miért?!
Még annyit kérnék, hogy mindenki csak a saját nevében beszéljen. Majd mi megpróbáljuk összerakni a nagy képet, ti ne gondolkodjatok az iskolások, a dolgozók, a homokosok és a judea népe front helyett, csak a saját szemszögetekből közelítsétek meg.

Minden hozzászólásnak örülünk!

Önnek teljesen igaza van! A jelentkezést szeptember elejére igértük, de olyan meglepetést találtunk ki önnek és kedves társainak, ami kisebb fennakadást okozott. Elkerülednő az esetlegesen felmerülő kellemetlenségeket, ön (és kedves társai) most előzetes tájékoztatást kap!

Kérjük olvasson tovább... >>>

DoD LAN Best-seller!

Grifter - 2009-08-25 14:58
„Játszunk, iszunk, és szinte csak ott találkozok olyan állatokkal mint én!”
Don Makkos Kapitány, 2.sz Informatikai század

„Haverok, buli, balta!”
Gecco főtörzs, favicc különítmény


folytatás a kibővített részben >>>
Tartalom átvétel