Január 26. lesz a Te napod!

Terrorista - 2017-01-11 22:06

Fórum Topic:

http://dod.hu/days-war-velemenyek

Ez kérem egyre jobbnak tűnik:

  • A szövetségesek csapatai bővültek a brit 1st Airborne "Red Devils" légideszant és a dicsőséges Vörös hadsereg katonáival.

  • Jön a Mosin Nagant és a Bren könnyűgéppuska egy halom más gyilokkal együtt!

  • A végleges verzió megjelenése előtt még jönni fog 2 map (összesen 8 db), amiből az egyik az olasz partokhoz kalauzol el: partraszállás a napfényes Salernoban (Isi... Smiling ), míg a másik pedig egy szolid "karácsonyozás" lesz Bastogne ostrománál.

  • Két új játékmód is bekerül: Domination és Detonation (hasonlóan mint Jagd vagy Colmar)

  • Early Access megjelenésével a Map Editort is elérhetővé teszik (Custom map paradise)

  • A megjelenésig még políroznak a hangokon és a karakter animációkon

  • A szokásos Bug fixek és optimalizációk várnak még a játékra

  • Készülőben van egy statisztika követő rendszer is hasonlóan a DOD steames statisztikákhoz

  • Terveznek kompetetív játékmódot egy matchmaking rendszerrel is. Az az 6v6 játék barátokkal vagy ismeretlenekkel "2 kattintásból". Hasonlóan mint ahogy egy normális online játékban lenni szokott.

További infók és képek ITT találhatóak.

 

Hozzászólások

Isi

Salerno !!!!  Juhé !!!  Köszi ! 

 

Avalanche-ról szó sem esik... hjajjj.

Vmelyik modder asszem felvette a listára, hogy portolja.

Attint, hol van a Hősök DoW??? Nem megy a szerver!!!4444négy

Gyvi! Hol az új website? Hogy fogjuk így fogadni az új játékosok rohamát? Smiling

Staniol nem látom a lan dátumot meg helyet Sticking out tongue.

Én meg a kókusztejben gőzölt wulong (kínai fekete sárkány) teát hiányolom.

Isi

Ne már új honlap ?  Itt is elég nehezen igazodom el !

Tea ?  Lan ?  Mi van ?  Örüljetek hogy csak ennyien maradtunk ! 

Így mindenkihez tudok pár szép szót szólni.... 

Kocsogok! 

 

hmmm, akkor mégsem hívom be a jelentkezőket a HR manager, Social Media Marketing Responsible, meg a Content Manager álláshirdetéseimre... Laughing out loud

Isi

Szerintem ezt te mind meg tudod oldani Staniol egyedül ! 

Köszönjük !  :)

 

Namost ez az orli ekszesz ez pontosan mit jelent?  Ekkortol veheto meg steamen a parasztoknak is? Vagy mi? Mert aki ugye megvette a kiksztarteren, az mar jatszhat vele nem? Ha meg ingen akkor miert orli ekszesz ez most?

Olvasok és értelmezek helyetted Laca. A kickstarter-en aki sokat fizetett, az BÉTA teszter lehetett. Az Early Access még most jön.  Kérdés?

Aki támogatta a kickstarteres projektet az időszakosan játszhatott a játékkal. A fejlesztés alatt többször lehetett tesztelni és ebben vettek ők részt (zárt alpha). 

Az Early Access (korai hozzáférés) annyit jelent, hogy innentől bárki megveheti a játékot és játszhat korlátok nélkül. Lesznek publikus szerverek, mert eléhetőve teszik a szerver oldali appot is. Indul a Hősök...

Viszont a játék még nincs végleges állapotban, az az egy működö béta verziót kapunk, ahol az eddig elkészült és javarészt letesztelt dolgokat használhatjuk.

A végleges verzió valamikor nyár felé jelenik meg, de azért már nem kell külön fizetned, ha most megveszed a játékot. Lesz egy update és bekerül minden amit a véglegesbe szántak.

Az EA-ben egyelőre csak 4 map lesz játszható, de mivel a Map Editort is közkinccsé teszik, így nem kell sokat várni, hogy régi classic DoD mapokon végjunk tarkón a lapáttal.

 

Köszi lányok. Így már világos. Eddig ilyen modellel én még nem találkoztam, hogy a Kickstarteren befizettél az alfára, aztán most beszállhatsz a bétába... Mer eddig az volt az EA, amit a KS-en vettél (más játékoknál) legalábbis nekem így magyarázta ki az Árpi (nem a miénk.. ez egy másik Árpi természetesen Smiling ) . Sőt, eddig szerintem a KS-en is EA-ként volt hírdetve, amikor még 1 éve be lehetett szálni. Tehát magyarul most ezt bővítik...

Kérdem én ki az, aki megvárja a nyarat? Ha most is működik? Smiling

Na a lényeg, hogy 26. Árát kb tudjuk?

Te kevered a két dolgot. A kickstarteren ha valaki befizet, akkor sem minden esetben férhet hozzá a játékhoz a nagy közönség előtt. Van olyan játék ahol a két legolcsóbb csomagban a játék digitális változatán felül semmi extra nem jár csak egy artbook és soundtrack digitálisan. Persze a full extrásért meg európai turné is jár, közös kajálással, de hát ugye az sokba kerül.

Az Early Access egy steam sajátosság, amikor a fejlesztők/kiadó félkész állapotban felrakják a steamre a játékukat, hogy az eladásokból tudják finanszírozni a további költségeket és/vagy csak ingyen "teszteltetik" a játékot a plebsel (stress test, balance stb.). Ha van értelmes reakció vagy ötlet a játékosoktól, akkor pláne megéri meglépni.

És mivel steamen fut a dolog így bárki megveheti és kipróbálhatja a játékot. Évek óta tele van olyan félkész játékkal a steam ami még mindig nem készült el és semmi köze sem volt a Kickstarterhez. Szóval a kettőt nem kell összemosni mert nincs közük egymáshoz.

Jelen esetben azért lehetett félrevezető mert Kicken indult és steamre került (játék terjesztésre a legjobb) további játékosokat bevonzva ezzel.

Ennyi.

Én 26-án megveszem, aztán ha nem bejövős, akkor 2 órán belül még visszakérhetem a pénzt is. Smiling

Nem hiszem hogy 2 óra alatt el tudod dönteni, hogy nem bejövős (max az aktuális állapotot, de az meg ugye béta...).

A hangokkal saját bevallásuk szerint is vannak bajaik, balanecolni, finomhangolni kell őket, erre érdemes számítani (közeli ellenfél lépéshangja távolinak tűnik, meg fordítva, stb... )

Volt egy stresszteszt, Omaha 64 játékossal. Kíváncsi leszek lesznek-e ilyen szerverek. Annyi player alá elég rendes vas kell, szerver meg kliensoldalon is...

A játék ára tudtommal 24 dollár / euró körül lesz.

Na. Így már világos, hogy a KS-en is az EA az egy dolog (ezt ismertem eddig) meg a Steam is független EA-t csinál. Na hát akkor január 26-ra fel! Lesz egy jó kis 1.3 bétánk Smiling

Gyvi készülhet a lowfps config Laughing out loud
 

Köszike mindenkinek a felvilágosítást Smiling

Én csak attól tartok hogy túlzóak az elvárások és ha nem azt kapjátok hirtelen amit tizen éve vártok, megy a kukába

Úgy tűnhet, hogy kicsit nagyobb figyelmet kapott a dolog, de valójában nem. Szerintem azért van így, mert a lan kivételével itt semmi diskuráció nem folyik, pláne nem játékkal kapcsolatban. Most ez változott, de közel sincs nagy hype körülötte.

Lesz egy játék ami lehet, hogy jobb lesz vagy csak hozza azt a szintet, mint amit a DoD nyújt.

Tartalomban már több (több náció, fegyverek, játékmód) és korábban írtam, ha csak szebb lesz, akkor nekem már megéri, mert legalább másképp van csomagolva az a szar amit lenyelek. Smiling

Egy biztos, lövöldözni mindig fogunk.

Én új fajta bugokat remélek.

Na azok aztán biztos lesznek dögivel. 

Isi

Én meg tudom hogy nem fogok soha semmivel se annyit játszani mint a dod-al !

Jó lenne havi pár alkalom amikor kedvem szottyan de se időm se ingerenciám nincs arra hogy minden este ott üljek a gép elött...  Pedig amikor még fiatal voltam és kellet a pénz ugye...  :)  Ezért én sem várok semmi extrát a játéktól csak azt hogy legyen megint valami új amit szidni lehet ! MEgmagyarázni hogy mondjuk itt nem lesz Rate De lesz helyette Rutkas a négyzeten ! Na és az neked tuti nem nulla te paraszt !  Meg ilyenek ! Szegény kis Isi meg ott fog ülni és nem tudja mi bajuk van a többieknek vele ! 

De csak megy, lelől, meghal, születik, foglal, kiugrik ablakon, megy, lelől, meghal, születik, foglal, kiugrik ablakon, megy, lelől, meghal, születik, foglal, kiugrik ablakon, megy, lelől, meghal, születik, foglal, kiugrik ablakon, megy, lelől, meghal, születik, foglal, kiugrik ablakon, megy, lelől, meghal, születik, foglal, kiugrik ablakon, megy, lelől, meghal, születik, foglal, kiugrik ablakon, megy, lelől, meghal, születik, foglal, kiugrik ablakon, megy, lelől, meghal, születik, foglal, kiugrik ablakon. Juj már éjfél van megyek aludni ! 

 

Kár kapálózni, Te már lebőgtél anno a DX7-el. Azóta egy szavadat se hisszük!

Hahaha te mocsok, nagyon is jól tudod mi bajunk veled és élvezed!