DoD LAN @ Siófok - 2013 Tavasz

Grifter - 2013-01-22 11:14

Hozzászólások

JIPIIIIIII Smiling

Ennél több nem is kell. Laughing out loud

marha sokat kell még addig aludni ..

addigra verőfényes napsütés rendel! Eye

Mennyunk LAN-ra gyiiii gyiiiiii!

és van terv, hogy milyen pályák lesznek dod alatt és hogy lesz-e verseny, vagy ilyen csapatos l4d2 zombi ölés?

A map pack adott, kicsi változtatás lesz tapasztalatok alapján, ráadásul a szavazás is működik (ugye fog Attint?), szóval ezzel nem lesz gond. A verseny jó kérdés. Elkezdeni mindig sikerült, de a harmadik fordulóra a nép fele berugott/megsértődött/bealudt. A vidék-pest vagy A-csoport B-csoport azért általában bevált (nomeg a KgB a többiek ellen).

Annyit gondoltam rá és erre ki is írják! De olyan soká lesz még Sad

Egy rendes 'tornához' kéne minimum 20 ember (vagy 24, stb.), akik ráadásul, nincsenek 21-en se (hiszen akkor vagy egyensúly nincs, vagy vki jogosan megsértődik, hogy miért maradt ki), nem tűnik el senki bárhova 3-4 órán keresztül, nem sértődik meg, nem túl részeg, akarja és kedve is van hozzá, van rendes fülese mikrofonnal... folytassam?
Én is szívesen részt vennék benne, az igényt maximálisan megértem, de álljunk két lábbal a földön: Ezen optimális körülmények együttállására oly csekély az esély, hogy nem túl okos eröltetni a dolgot.

Ugyanis ha a fentiek bármelyike, netán egyszerre több sem a legszerencsésebb módon alakul, végül sokkal több feszültséget és kielégítetlenül távozó játékosot jelent, mint ha inkább nincs is.
(Példának okáért egy 5v6 meccs, amiben valaki még tök részeg is, a másikkal meg kommunikálni nem lehet, a harmadik meg a pályát nem ismeri... szóval nem kell ez sztem senkinek, így bölcsebb.)

Ami pedig a célzást illeti: Többségünk már csak lanon DoD-ozik, de már az is sok lenne egyfolytában 4 napon át. Mellesleg, aki mondjuk pénteken vagy szombaton érkezik, hozzáképzelhetné, hogy a többiek már két napja azt csinálják feszt, vagyis nem olyan kurva lelkesek, mint aki fél órája ért oda.

Tehát tessék gondolkodni, megértőnek lenni, tanulni a korábban látottakból (hiszen már nem nagyon akad olyan aki ne lett volna ott legalább 3×) ha pedig még így sem világos valami, sértődés helyett tessék kérdezni, szívesen elmagyarázom miért van úgy, ahogy. Így 5-6-7 év távlatából kevés dolog van, aminek ne lenne kellően jó oka.

DE!
Bárki odajöhet hozzám, hogy ő bizony szeretne mixelni. Nem most, nem utána egy héttel, hanem akkor és ott. Ekkor hangosan elkiabálom magam, odamegy másik 9 vagy 11 ember és ők leülnek egyet mixelni, pik-pak megvan a dolog, csak akarni kell. (Meg egy szerver és mumble hozzá, ugye Attint?) Aki ott van és akar megy, aki nem az nem. Ezt bármikor lehet, de ne várjátok el tőlem, hogy ráérezzek mikor akar éppen a társaság egyik fele így tenni. Tudok segíteni a kezdőlökés megadásában, de én nem fogok még ezért is pattogni mindenki nyakán.

Nekem egyébként a nah most asztán toljuk felkiálltással 10v10-ben történő játék is tökéletesen megfelel, csak akarni kell 'komolyan' venni.

Ahogy a jelentkezesi lapon is jeloltem csutortok este erkezem, nem cigizek, nem iszom, nem nozok, csak dodolok, szoval velem lehet 0-24-be szamolni Smiling

Hajj de hianyzik mar a "Lacaaa onnan nem lehet aaaaaa..." Smiling Meg Attint fulhallgato eldobalasa "hogy ilyen nincs"... Laughing out loud

Mar csak gepet kell addig vennem es piff es puff es nyekk es placcs... Smiling

Attint védelmében annyit tennek hozzá, hogy azért switch nélkül is nehéz LAN-olni. Dehát persze, hogy megoldjuk a hálót igaz Attint? Laughing out loud

Simán lehet háló nélkül is, addig dobálom üres sörösdobozokkal míg elfekszik Smiling

Te Laca, milyen jelentkezési lap? Vagy csak én nem látom?

Hazudik a kigyó!

Buszke vagyok, hogy egy KgB-s foldim szurta ki a mokat eloszor... Smiling

Mármint őt sikerült egyedül átverned, akartad volt mondani ;]

Nah, Dota2 nepperek csak ne legyenek okosak! Smiling

Most csak 11 darabot tudok adni ajándékba...

Együttérzek.

Staniol az egyetlen, aki elolvassa ES ertelmezi a masik ember hozzaszolasat.. jajj Staniol csak az az aldott jo szivedre vigyazza... mer azt irigylem Toled.. meg a cipodet! Smiling

Látszik, hogy igény lenne versus játékra, csak kicsit oda kellene figyelni egymásra. Ha nem is megállás nélkül játszanánk dodot (hisz nem csak ezért megyünk), de lehetne "fix" időponthoz kötni a dolgot (kaja előtt/után, délután 5-től 7-ig vagy mit tudom én).

A 10v10 jó móka, csak oda-vissza kellene játszani a pályákat. A 6v6 vagy 5v5 szerintem bukó, mert úgysem leszünk meg annyian, hogy több csapat legyen (ami még hasonló erősségű is), valamint biztos lesz olyan aki nem akarja erőltetni és a végeredményt már ismerjük.

Régen minden jobb volt: Laca is többet kempelt, Rabby szervezte a mixwarokat és Attint se készült el időben a szerverrel. Smiling

Lassan utol kéne már érni magunkat. Smiling

Staniol, Attint védelmében: a szavazás az én saram. Amikor ment, akkor ment, amikor nem ment, akkor meg source update volt és az nem Attint hibája. Smiling Áprilisban ismét ránézek majd a szavazós konfigra, hogy naprakész legyen.

Jo megigerem most nem nezek filmet lan kozben, amig mindenki oda van bagzani. Ujra regi fenyemben fogom osztani a fejeseket, es most szolok, hogy akinek nem tetszik, hogy mar harom oraja ugyanott vagyok (fent a toronyban azon a palyan, ahol van egy tank kozepen meg valahol egy szuzi barmi is legyen az), es fektetek, az bekaphassa.

Ugyanitt szgepet vennek.

laca

Dehát Laca, én mindig azt hittem, hogy Te voltál az a hős, aki ebben a filmben megmentette a szakasza életét az ellenséges sniper és mg-től.

És most kijelented, hogy nem is tudod melyik map az? Kár érte. Laughing out loud

Amúgy ez a szuzi, csak nem kéne haxolt konfiggal játszani és akkor látnád a textúrákat... Laughing out loud

Hogy lennek mar en. a gondolat sem szuletne meg az MG-s fejeben a letamasztasrol maris menne az agya a falra... Laughing out loud

Erre majd visszatérünk áprilisban. Eye

Ok. De Neked sokkal jobb lesz, ha mar eleve fekve jossz.. Megmentelek a fajdalomtol... Laughing out loud

Imádom mikor az arcok társalognak Smiling

Hinnye hogy repül az a füles és szitkozódik a gazdája ejj de vaj'h ki lehet az? Hát csak nem Attint-e? De. Laughing out loud

Attint, ha jól értem akkor az üres sörösdoboz dobálás az nem más mint a WIFI újragondolása? Laughing out loud

Óvatos lennék ezzel, sörösdoboz dobálásnál sok a packet loss.