Days of War: Júniusi frissítések

Terrorista - 2017-06-13 23:40

Egészen júniusig nagy volt a csend (ahogy ezt korábban írták is) a DoW háza táján, amit leginkább a pár 10 megás bugfixek letöltése és a szűkszavú patchnotes tört néha meg.

Lássuk nagy vonalakban mi változott.

Gameplay

Kukázták az ADS-t. Aim Down Sights vagyis ismertebb nevén iron sight. A puskások kivételével minden fegyvernemtől elvették ezt a fajta célzási módot és maradt a klasszikus csípőből lövés ahogy DoD-ban mindig is toltuk. A fejlesztők korábban elmondták, hogy pörgősebb játékot szeretnének készíteni, mint a DoD/CS és szeretik az olyan játékokat, ahol nagy hangsúly van a fegyverek visszarugásának kezelésében. Az első naptól kezdve volt ADS és szerettek volna egy jól működő hibrid megvalósítást, de végül nem vált be a dolog.

Ezzel párhuzamosan a fegyverek visszarugását elkezdték finomhangolni.

Grafika

Az UE 4.15-ből kifolyólag játszottak kicsit fényviszonyokkal, színekkel. Átdolgozták az összes mapot arra törekedve, hogy a sötétebb zugokban jobban láthatóak legyenek a karakter modellek.

Ezekről készültek összehasonlító képek amiket itt meg itt és itt na meg itt lehet megnézni. 

Az MG42 kapott egy kis változtatást. Erről árulkodjon alábbi videó:

Új map: AMALFI

Készülőben van egy új map is, amelynek helyszíne az olaszországi frontra koncentrál. Ha DoD-os közegbe kellene helyezni, akkor Salerno és Catania keveréke lehetne és mintha gondoltak volna Lacára is, mert van rajta templom, híd és persze szökőkút is. Smiling

Első ránézésre tetszetős és tényleg színesebb, mint az eddig bekerült mapok.

A pályából további kiragadott képek: 1, 2, 3, 4, valamint egy gameplay videó:

Ahogy Laca is említette, most hétvégén (júni 15-18) lesz egy Free Weekend ahol talán lesz rá alkalom, hogy kipróbálhassák a népek az új mapot.

Hozzászólások

Koszi Teri!

Tegnap este osszesen 12 jatekos volt fent 3 szerveren Sad Es sehol sem ment ez az Amalfi palya Sad

 

Látod Laca, írhatok bármit, sose olvasod el... Sad

OFF: O+ 5 várod már? Ha dualos lesz lehet veszem.