Days of War: Infók

Terrorista - 2017-02-19 09:45

Mapok
A jövőhéten várhatóan elkészül és megjelenik a Siege of Bastogne (dow_foy) detonation módja. Ugyanakkor lesz majd egy domination-ös verzió is ami dow_bastogne néven fog futni.
 

Foy megjelenése után kapni fogunk némi infót is a következő hivatalos mapokról.

Map Editor
Jól halad a map editor. Az EPIC-el (Unreal Engine fejlesztői) közösen dolgoznak ezen. Az editor egyelőre Steam Workshop támogatása nélkül fog megjelenni, mert fontosabbnak érzik azt, hogy a mapkészítők minél előbb munkához láthassanak.

Szerver kereső
Sokaknak vannak gondjai a beépített szerver keresővel. Néha nem mutat szervereket vagy csak hiányosan. Ezek a hibák sajnos néhány UE4-es játéknál is előfordulnak a Steamen, de keresik a módját arra hogy hogyan tudnák megbízhatóbbá tenni a keresőt.

Ingame kommunikáció
Dolgoznak egy új 3rd party ingame VOIP-en is (voice chat) ami várhatóan fejlettebb és jobb lesz mint a jelenlegi. Elég új cucc lesz és izgatottak emiatt, mert elsőként fogják játékban alkalmazni.

Statok és fejlődés
Készülőben van egy olyan háttér rendszer ami a globális statisztikákat, játékosok profiljait, fejlődését és tárgyakait tartalmazza majd. Illetve kapunk egy tracking rendszert is amit az ingame menüben érhetünk majd el.

Engine frissítések
A múlt héten kapott egy nagyobb frissítést az Unreal Engine 4 amiben több új funkció mellett jelentős teljesítmény javulás található. Emiatt a DoW motorja is hamarosan frissülni fog erre a verzióra a következő nagy frissítéssel.