2017 Május LAN, feedback

Staniol - 2017-05-07 17:03

Halljuk, mi volt hülyeség, mi nem volt az...

Hozzászólások

Ez az új formátum tetszetős volt. Jó lenne ősszel is hasonlóan lanolni.

Amúgy minden fasza volt. 

Na akkor én is, hátha segít.

Én is szerettem a reggeli-vacsi az árban kombót, bár féltem a minőségtől, de utólag azt mondom, jó volt. Kérdés persze, hogy ősszel hogyan lesz, ha a mólóval is kész lesznek, de ha lehet, újra a félpanziós ellátás mellett döntök ha nincs nagy ellenkezés.

A takarítás és a felespoharak hiánya, valamint a teljesen megbízhatatlan internet eléggé gáz volt, ezt fogom nekik jelezni, valamit arra is kitalálhattak volna, hogy átjárhassunk éjjel is, de a móló esetén ez nem lesz kérdés.

Örülök hogy ilyen sokan voltunk, azt meg külön köszönöm mindenkinek, hogy nem volt olyan résztvevő, aki ne fejezte volna be a war-t!

Köszönet a koktélért és a kávéfőzőért, rengetegett dobott az élményen!

Néhány extra, egyéni probléma:

- Van nálam egy L-es póló, amit nem találok a könyvelésben sem, valakié itt maradt?
- Begyűjtöttem egy netkábelt a végén a földről és mivel nem vittem, ez biztos valakié. Ha addig nem hiányzik, viszem a köv Lanra.
- Két napja másnapos vagyok, erre az alkoholizmusra muszáj kitalálni valamit...

Mégegyszer, köszi mindent, nagyok voltatok.

Ja, és nagyon nem szeretném, hogy elsikkadna, csak azért mert tökéletesen működött, ezer hála a szerverért és a technikai háttérért mindenkinek aki odatette magát!

A póló valszeg az enyém mert nem találom, a kábelekkel egyetemben Smiling Kaptam helyette közös kábelt azt meg én viszem. A félpanzió nekem is bejött, remegő gyomorra rántottát borítani számomra megfizethetetlen. Ki kell próbálni az új Móló mit tud, pár évvel ezelőtt felejtős volt. A szombati war a rengeteg röhögéssel pont olyan volt amilyennek lennie kell
 

>>> Staniolnak kéne erre rákérdeznie, de mint élőben is kifejtettem, nem értem mire alapozzátok a feltételezést, hogy a Móló bármiben más lesz. Számomra egyértelmű, hogy ugyan olyan szintre fogják felhúzni, mint azokat a szobákat, amikben voltunk. Gagyibbat tuti nem akarnak, jobbat meg abból nem lehet kihozni, csak ha előbb elbontják.

Tehát 95%, hogy ha elkészül, ugyan olyan lesz (sac/kb.) mint a Yacht. Az étterme, a szolgáltatások és minden más is. Szerintem (érdemi) árbeli eltérés sem lesz.

...és jah, kérem vissza a Balatonra néző teraszomat.

Attint: Pólót eltettem, következő alkalommal szállítom (sörözés, ilyesmi).

Grifter: Jah, én is így gondolom, amit még elképzelhetőnek tartok, hogyha nem lesz külön cég a két hotel, akkor szezonon kívűl nem fognak két konyhát fenntartani és át kell járnunk a Yacht-ba enni, de ez megintcsak nem egy rossz dolog. Ez majd nyáron derül ki, ha elkezdek tárgyalni velük.

Csá puhányok!

Ami tetszet:
- kaja mennyiség, minőség
- Nem tűnt el a csapat 3 órára vacsorázni mint régen
- egész sokan lettünk a végére

Ami nem tetszet:
- szoba minőség
- war megoldása
- a reggeli időkorlátja miatt nem lehetett rendesen aludni délig Smiling

Hiszti:

Szoba: az én szobám nyugati volt, délután 3 után már szauna volt nyitott ablak és elhúzott függyönnyel is. Folyamatosan ment a fűtés is, még lekapcsolt állapotban is derengett belőle a meleg. Hűtés pedig nem volt, mert május közepén még fűteni kell...???

Net: miután betettük az LXA routerét jobb lett az élet (vegyük észre kedves barátaim és dodosok, hogy kurva kreatívan minden hiba meg lett oldva, ezúton is köszcsike mindenkinek a segítséget Smiling ). Aztán szombaton még csináltam egy QOS-t, mindenki 8Mbit-et kapott, azután már Drifter sem nyekergett, hogy valaki nagyon tölt... de nyilván egy rendes kábeles vagy a régi mólós megoldás is jobb lenne, mint ami most volt. De ebből tanulva legközelebb két routert viszek, ami nagyobb sávszéllel áll össze, és akkor ha ilyen a helyzet, meg tudjuk oldani... A mólós net meg ugye korlátos volt, de mindent meg lehet oldani... Laughing out loud Jah, mintha lett volna egy UTP aljzat a falba ott mögöttem, de nem tudom hova megy..  Ha azon adnának netet jahajj... Smiling

War: Nagyon jó, hogy összejött a három csapat, de a mi csapatunk (nem is értem, hogy hogy, nyílván Aramo balfaszsága miatt) már az elején lejátszottuk a vesztes csatánkat és csak malmoztunk, amíg a másik két csapat játszott, utánna meg már meg is hallt a buli.

Javaslat:
- Molóba adjanak szobát és kaját a jahtban Smiling
- Csináljanak rendes netet, vagy legközelebb komolyabb routert viszek lentre, és akkor jobb lehet a netünk fent... Pár év, és beáll ez Smiling
- War vagy 2 vagy 4 csapatos legyen (tudom 4 csapatra az 5 fő koccos)

Ötlet: akik nem tudnak lejönni, azoknak lehetne külső IP amin elérik a lant, esetleg esti warhoz..  Persze csak aki amugy legalább egy napra lejön az kapna csak hozzáférést :) 

Én is azt mondom, ha ilyen lesz a minőség (vagy a régi, nekem az is jobb lenne, mint ez a szaunás szoba) a mólóba, akkor legkozelebb oda adjanak helyet ugyanilyen kajálós megoldással. Bár ha nincs kaja én akkor is mólóznék, akinek meg jó volt a szobája, az mehet a jaKtba Smiling
 

Köszi!

Amiket eddig már felírtam magamnak: 

- Pendrive föltelepítve a játékokkal, ott már ne kelljen kínlódni, ha valakinek nincs meg
- Kukaürités fenn, esetleg szemeteszsák, lenti kuka mindenképp.
- Reggeli későbbi időpontig, esetleg tegyenek félre nekünk, de legalább 11-ig jó lenne valahogy kitolni a határt
- WAR-nál tényleg szerencsétlenűl jött ki a három, mondjuk ha az első két meccseteket nyertétek volna, lehet más lenne a hangulat...Smiling  Igen, a négy lenne ideális, de a rövidített meccsekkel nem volt baj, ez egész kicsit jobban pörög, ha meg szenvedés van, az is rövidebb ideig tart...Smiling

Távolról bejelentkezést vétóznám, réthakszorozás meg pingcsíterezés lenne úgyis...:) 

 

Lxa

Nem szeretem az ilyen kifejtőset, de azért mégis (bár Staniollal már megmítingeltük a javát)

Szoba: 

Sajnálom felebarátaim, a miénk kurva jó volt, nem volt meleg, bár az erkélyajtó folyamatosan nyitva volt (így legalább reggelre nem gázosítottuk el magunkat), összesen - az alváson kívül - fél órát töltöttem benn, így hiányosságai nem tűntek, nem tűnhettek fel. De nekem mondjuk jó volt a Móló felújított is.

@Grifter: Ha a felújítatlan móló szobákhoz (CRT TV, szőnyegpadló, kiesett konnektor, stb) mérem a miénket, akkor 2* a különbség, ha a felújítotthoz, akkor 1, vagy fél. De aludtam én már sok helyen nagyjából mindegy lenne, de ez az új szárny tök pöpec volt... de tudom, a tiétek a régiben volt...

Pia: N/A, volt minden, tökéletesen kiszámolva a végéig, koktélhoz ragaszkodom a jövőben is (kicsit kizökkent a jéger/pálesz vágányról), ha nem dobtam volna bele (pénzt - a szerk.), utólag megteszem elektronikusan.

Kaja: A legnagyobb kérdés, hogy marad-e itt, vagy legalább ilyen minőségű. Amennyiben igen, tökéletesen megfelel. (Persze a piroska jobb, de ez nem hiányzott a kajakóma menü és a nagyutazás)

A teknika: A leviccesebb, hogy 20 éve is ilyennel szoptunk egy lanon (minusz internet)... de azért lett háló. A szervereseknek és lanosoknak köszönet a szupportért, amikor összeállt, minden fasza volt, de vicc, hogy 2017-ben még mindig több óra egy ilyen helyen netes lant összehozni. Ezt mindenképp lehetne jelezni a hotelnek (esetleg az informatikai szolgáltatóval előtte felvenni a kapcsolatot - gondolom Laka 24 mp alatt elmagyarázná, mi kell a mögötte lévő socketbe, hogy minden jó legyen). Szar szviccset meg legközelebb ne hozzatok.

Egyéb szolgáltatás:

- feles pohár naponta elmosva (kávéspohár marad)

- kéztörlő naponta feltöltve

- 2db kuka, max 2 naponta ürítve

- hamutartó minimum naponta ürítve

nagyjából ezek hiányoztak, de vsz egy egyeztetéssel intézhető (napi 5 perc egy takarítónak)

De azért ennyire ne iparkodjunk, még a végén túl jó lesz...

PS: Kávéért cigiért örök hála mindenkinek, akinek inge.

Lxa

A játékról nem is írtam, de ez nagyjából megmutatja, mennyi közöm van hozzá...

Már személyesen is kifejtettem, hogy nem mindig értem, de ha mondjuk egy csapatonkénti rádióban kapnám az itinert, bizonyosan jobban tudnám a stratégiát... mert biza eljön az az idő, amikor én is 10 éve játszom és nem fogom érteni.

Tegye föl a kezét, aki nézte a pro-kat egy hétig, majd beállt 5 ismeretlen mellé hatodiknak egy waron és kérdés (és kommunikáció) nélkül tudta, mikor, hol van a helye. Valahogy ez van velem is: kiszúrom Aramot a mozgásáról, nem futok már bele az első gránátokba, tudok szakítani, de évente 4 war-t játszom, azt is mindig másokkal, nehéz így "A stratégiát" megtudni.

Jobb nem lennék tőle, de mégis adna egy kis fűszert a privát rádiózás a játékhoz... és Laka sem tudná, hogy mindenki tudja, hogy szánalmasan bújt el a bokorban...

Laka / war: Nagyon hülye vagy. (Csak annyit, hogy mindenki két meccset játszott és lehetett volna körbeverés is, tehát érzelem helyett értelem, az kéne!)

Lxa / koktél: Mennyivel is járultál hozzá? :3
Lxa / stratégia: Abból látszik, hogy igazi n00b vagy, hogy elhitted, mások nem azok és tudják mit csinálnak Eye

>>> Az a fűtés dolog, hogy a hideg helyett is meleg jött, meg hogy hiába állítod mínuszra, akkor is csak még jobban fűt és közli a recepciós nő, hogy ez így normális...

 

Isi

Szállás meleg volt..... ! Rágjátok itt a szart.... Valamit mondani kell sose lesz olyan mint otthon mi ???  Nyisd ki az ablakot !  Kocsog !  :)

A többi dolgot elmondtátok csak ez idegesitett...  :) 

War meg jó volt. És mindenki béna.  :)

Köszi hello szia csá cső ! 

 

Lxa

Szövegértés kettes, de fogjuk rá a fáradtságra Eye

...ha nem dobtam volna bele (pénzt - a szerk.), utólag megteszem elektronikusan.

És az, hogy nem emlékszem rá - na az is a te hibád! 

Én nyitott erkély ajtóval és ablakkal aludtam, minden klappolt. A reggeli madárcsicsergéses ébresztő priceless volt.

A warhoz csak annyit, hogy nincs szükség taktikára. Mivel senki nem taktikázik így elég a zerg módszer. Amikor Aramo salerno verés után rákérdezett, hogy mi volt az a meglepő egy helyre történő masírozás a részünkről, mert ő azt hitte hogy egy megbeszélt taktika volt. Ebből rögtön nyilvánvalóvá vált, hogy legközelebb sem kell erőltetni semmit. :D

Amúgy Laca, mindenki pontosan 30 percet várt, war előtt, közben és után.

30 percet várt igen, csak war  előtt még tudta, hogy mire, war után meg csak úgy lézengett, mert fszom Aramó miatt vesztettünk teccikérteni mi a különbség? Smiling

Meg miért nem ugyanazon a pályán játszott mindenki?  Tök nem igazságos, hogy a másik oldalon is kell játszani, sose szoktam, nem ismerem, és így bedobni a mélyvízbe szerintem tök nem ér Sad

Te vagy az egyetlen no a foldon Grifibebi, aki megert... koszonom neked josagod Smiling